top of page

Laurent Mosselmans - Advocaat

Inès Temmerman - Advocaat

Advocaten gespecialiseerd in familierecht, advies aan KMO’s, handelsrecht, huurrecht rijrecht, strafrecht.

Notre bureau

Ons kantoor

Door zijn ervaring kan het kantoor verschillende soorten zaken behandelen. In de loop van de tijd hebben we ons gespecialiseerd in bepaalde soorten dossiers en hebben we voorkeursmaterialen. Daarom nodigen wij u uit voor een ontmoeting om te bespreken wat u zorgen baart, zodat u een eerste contact kunt leggen en de omvang van het dossier kunt bekijken. In sommige gevallen zullen wij u doorverwijzen naar een ander, meer gespecialiseerd kantoor om uw zaak te behandelen.

 

Soms is een brief of een eenvoudig gesprek voldoende om een ​​moeilijke situatie op te lossen. Wachten maakt het probleem alleen maar groter en kan tot lastige situaties leiden.

 

Bij complexere situaties zullen wij samen met u de benodigde procedures in gang zetten en in alle stadia van de zaak aanwezig zijn.

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, omringt het kantoor zich met externe medewerkers die gekozen zijn vanwege hun specifieke en complementaire vaardigheden bij het werk van de advocaat. Indien nodig doen wij een beroep op technische adviseurs, psychologen, bemiddelaars, enz.

 

 

 

 

 

Je hebt deze zin vaker gehoord: "Een advocaat is iemand die je vooraf moet raadplegen om problemen achteraf te voorkomen." Meer informatie over ons beroep en onze vaardigheden vindt u op het portaal advocaat.be.

Swan-Law 
Dalstraat, 51


1000 Brussel


02 203 16 65
 

bottom of page